GV Triade Vlaardingen
 
 Met plezier en vertrouwen haal je het beste uit jezelf

Onze turngroepen


Bij GV Triade in Vlaardingen is er plek voor iedereen. Wij bieden turnlessen aan op leeftijd en niveau. Zo is er veel ieder kind een passende turngroep om bij aan te sluiten.


Peutergym en kleutergym

Peutergym en kleutergym

Is uw peuter ook beweeglijk en kan uw zoon of dochter ook meer fysieke uitdaging aan? Of is het juist belangrijk uw kind positief te stimuleren bij het ontdekken van zijn of haar eigen fysieke mogelijkheden? De peutergym lessen van GV Triade zijn de ideale manier om uw kind voor het eerst kennis te laten maken met een sportvereniging. Onze trainsters geven uw kind individuele aandacht en zorgen voor een gezellige les met leeftijdsgenoten. Samen plezier maken daar draait het om bij onze peuter gymnastiek ochtenden. Al vanaf twee jaar kunt u zoon of dochter bij GV triade meesporten en vanzelfsprekend groeit uw kind mee met leeftijdsgenoten naar de volgende groep. Bij turnvereniging Triade hebben we leden in de wedstrijdgroepen die als peuter bij ons zijn begonnen! Neem contact met ons op voor een gratis proefles!

Recreatief turnen

Recreatief turnen

Recreatief turnen Leuke en mooie turnoefeningen leren? Wie wil dat nu niet?Bij GV Triade hebben we een gezellige groep kinderen die bij onze vereniging recreatief turnen. Het plezier hebben en je steeds wat verder ontwikkelen staan centraal tijdens deze turnlessen. Alle grote turnonderdelen, zoals sprong, brug, balk, en de vloer komen ook bij het recreatieturnen terug. De kinderen worden door de enthousiaste trainsters positief gestimuleerd en doen mee aan onderlinge turnwedstrijden. Neem contact met ons op voor een gratis proefles recreatief turnen!

Wedstrijd turnen

Wedstrijd turnen

GV Triade biedt kinderen met talent voor de turnsport de juiste begeleiding zodat met plezier en op een verantwoorde manier het allerbeste uit jezelf te halen. Binnen deze categorie werken we met verschillende groepen zodat de turnsters zich kunnen ontwikkelen in verschillende niveaus. Bij GV Triade turnen kinderen met talent op zowel regionaal als nationaal niveau! In onze wedstrijdgroepen heerst een positieve en vriendelijke sfeer waarbij de turnsters elkaar helpen, stimuleren en aanmoedigen.


 


 
 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail